«Збережемо енергію-збережемо майбутнє»

Питання енергозбереження є дуже актуальним для нашої країни. Важливо, щоб люди були не тільки обізнаними, а і розуміли, що вони отримають в кінцевому результаті. З метою популяризації ідей раціонального використання енергоресурсів в Івано-Франківську проходять Дні сталої енергії. Мета яких –підвищити інформованість населення стосовно сучасних способів ощадного і ефективного використання, замислитися над перспективами виробництва і споживання енергії в себе в місті, регіоні, країні та світі.

      17.10 2019 р. працівники бібліотеки-філії  №6 (вул. Вовчинецька, 188) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради долучилися до інформування населення про енергозбереження. У бібліотеці  оформлена книжкова виставка «Збережемо енергію-збережемо майбутнє».

Познайомившись з книгами представленими на виставці, читачі дізнались: як правильно розпоряджатися ресурсами? Що таке чиста енергія і які вона має переваги? Про економію і раціональне споживання ресурсів, утеплення будинків, а також, як кожний з нас може впливати на стан довкілля в Україні. Література сприяла роздумам про те, що ж залишить наше покоління після себе на нашій зеленій планеті.

Користувачі ще раз впевнилися – заощаджуючи енергоресурси, ми бережемо природу.

Відповідальна Іванишин А.-Б.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top