«Енергозбереження – твоє безпечне майбутнє»

16.10.2019 року в бібліотеці-філії №2 МЦБС (вул. Карпатська,14), з нагоди Днів Сталої Енергії – це комплекс заходів, які дають можливість звернути увагу мешканців міста на необхідність ощадливого ставлення до енергоресурсів та виховати свідомого споживача енергії, організовано інформаційний калейдоскоп «Енергозбереження – твоє безпечне майбутнє».

Основна мета – привернути увагу громадськості до раціонального використання ресурсів та розвитку поновлюваних джерел енергії. Цей захід, спрямований на те, щоб проінформувати людей про способи енергозбереження та альтернативні джерела енергії, розповісти, чому важливо економити енергію.
Зараз людина вже не може обійтися без електричного світла, тепла батарей в квартирі, продукції, що створює наш звичний комфорт. Людина звикає до нових благ цивілізації, на які потрібна усе більша і більша кількість
енергії. Обмежити зростання споживання енергії дуже складно, адже від нього безпосередньо залежить здоров’я і добробут кожної людини. Чи готові ми для цього гірше харчуватися або одягатися, поміняти свій спосіб життя? Ні, необхідно вирішити інше завдання: як сучасній людині не погіршуючи рівень комфорту оптимізувати своє споживання енергії, економлячи при цьому корисні копалини і природні ресурси?
Потрібно використовувати енергію раціонально, необхідно навчитися її берегти. Окрім істотної економії грошей при оплаті енергії, споживаючи енергію ефективно, Ви вносите дуже важливий вклад до рішення глобальних проблем екології.
Відповідальні за проведення Цібій С. О., Дяків Р. Б.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top