”Раціональне використання електроенергії

У рамках відзначення Днів сталої енергії 16 жовтня 2019 р о 12:00 на абонементі ЦБ (вул. К. Данила,16) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбулась дискусійна панель ”Раціональне використання електроенергії”, захід призначений відновлюваним джерелам енергії та ії ефективному використанню.

Зростання потреб людства в енергії та сировині поставило перед нами нагальні проблеми: ощадливе використання ресурсів та збереження довкілля.

Бібліотекарі абонементу звернулись до користувачів бібліотеки з проханням ощадливо використовувати усі види енергоресурсів, проводити термосанацію будівель, впроваджувати відновлювальні джерела енергії в своїх домогосподарствах, сортувати тверді побутові відходи та використовувати піші прогулянки або їздити на роботу екологічним видом транспорту – велосипедом.

Раціональне використання електроенергії – основне вирішення проблеми ії економії і скорочення викидів парникових газів. Цього можна досягти, використовуючи енергоефективні лампи. Бібліотекар підкреслила переваги енергоефективних ламп – це те, що вони споживають менше електроенергії на 80-90%, довше служать в освітленні квартир, економлять гроші вашої сім`Ї, зменшують дію парникового ефекту та впливають на припинення глобального потепління.

Давайте всі разом своїми маленькими заходами вирішимо питання зміни клімату і енергетики в нашому місті і станемо прикладом для міст України та цілому світу. що перехід на екологічно чисту енергію можливий не в далекому майбутньому, а протягом одного покоління!!!

Масовий захід призначений для широкого кола користувачів, відповідальна бібліотекар абонементу ЦБ Лисенко Л.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top