“Збройні сили України — слава, гордість, міць країни”

06.12.2021 року українці відзначають  надзвичайно важливе національне свято – День Збройних Сил України. Щоб відзначити це свято працівники абонементу ЦБ (вул. Короля Данила, 16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради  підготували патріотичну експозицію в вітринному просторі “Збройні сили України — слава, гордість, міць країни”, присвячену воїнам, які захищають незалежність нашої держави.

З березня 2014 року наша країна знаходиться в стані війни. Багато страждань випало на долю нашого народу за цей час, але він проявляє свій незламний дух. Сьогодні на Сході України йдуть військові дії. Там вирішується доля і майбутнє України. Весь народ нашої держави об’єнався нині проти російського агресора. Сили ООС намагаються протистояти російським найманцям

На сьогодні Збройні сили України налічують понад 200 тисяч військовослужбовців. Щодня тисячі бійців збройних сил захищають країну на передовій, охороняють її кордони.
Щоб зрозуміти як змінилася українська армія за ці 7 років, бібліотекарі пропонують переглянути бібліовітрину на якій представлена унікальна підбірка 5-и книг-альбомів, подарованих бібліотеці Міністерством оборони України:
– Сухопутні війська ЗС України;
– Військово-Морські Сили ЗС України;
– Повітряні Сили  ЗС України;
– Десантно-штурмові війська  ЗС України;
– Сили спеціальних операцій ЗС України;
У них мовою світлин розповідається про досягнення, щодо розвитку української армії, які Україна здобула за останні п’ять років. (В кожному альбомі фотографії супроводжуються розширеним коментарем).

День Збройних Сил України — це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає чи захищав територію нашої країни від ворогів,  хто піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.

Щиро вітаємо вас, найкращі доньки й сини нашої Країни, нашого міста, які виконуючи свій обов’язок перед Батьківщиною,  з гідністю несли і не­суть бойову службу в лавах Збройних сил України.

Божої вам всім опіки! Пишаємось вашою відвагою і мужністю! Сьогодні нам треба гуртуватися, допомагати один одному та нашому війську і державі.  Дякуємо за наш захист!

В цей день ми також схиляємо голови перед військовослужбовцями, які віддали своє життя, захищаючи Україну від ворога.
Вічна їм пам’ять.

Захід підготовлений та проведений для широкого кола онлайн користувачів. 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top