“Знай свої права – змінюй життя”

10.12.2021 року в бібліотеці-філії №24 (с. Драгомирчани,  вул. Незалежності, 77) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради було підготовлено і проведено правовий лікбез “Знай свої права – змінюй життя” (до Дня захисту прав людини).

Людина є найціннішим скарбом на нашій планеті. Кожен з нас – особистість, і саме такої людини, як Ви, більше на Землі немає і не буде. Пройде не одне десятиріччя, поки людство зрозуміє цю істину і, нарешті, прийме закони, які оберігатимуть людину.

У 1948 році держави, що увійшли до складу ООН, підписали Загальну декларацію прав людини – документ, у якому вони пообіцяли одна одній і своїм народам забезпечити громадянські права й свободи, рівність усіх перед законом, особисту недоторканність, свободу совісті, можливість дотримуватись своєї релігії й багато іншого. Від народження ми маємо певні права, які гарантовані і захищаються державою. Але наші права не повинні порушувати права інших. І головне, пам’ятайте, незнання закону не звільняє нас від відповідальності за наші вчинки, дії або бездіяльність.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top