“З нами в сніжки ведмедик пограє”

А чи любите зиму ви? Що вас найбільше приваблює в цій порі року?

Зима — час чарівних свят та чаювань з різними смаколиками.  А ще – це веселі зимові забави, які так люблять і діти, і дорослі. Грати в сніжки надзвичайно весело! Це  – цікава розвага для дітей.

12.12. 2021 року працівники бібліотеки-філії №4 ( вул. Є. Коновальця 132а) Івано-Франківської Департаменту культури міської ради підготували недільну казку “З нами в сніжки ведмедик пограє”.

В театралізованій ляльковій виставі, бібліотекар дитячого відділу розповіла дітлахам, що зимові розваги завжди веселі та захопливі! Але, розважаючись, не можна забувати й про небезпеку. Звісно, в запалі діти, та й дорослі, про жодні загрози не думають, а часом їх і помітити важко. Тому, варто поговорити про можливі небезпеки заздалегідь, сидячи у затишній кімнаті.

Цікаву і корисну казку «Про доброго ведмедя», яку написала Любов Цай, з журналу «Малятко» (№9, 2020), прочитала Магас М.М., яку радить послухати не тільки дітям, а навіть усім дорослим.

Пропонуємо нашим маленьким користувачам прочитати книжки:  «Зелений ведмедик» В. Слапчук, «Ведмідь – музикант», «Казка про вівчаря, який мав дев’яносто дев’ять овець і три золоторунні барани», «Сон ведмедя» та багато інших.

А також, бібліотерка рекомендує переглянути такі мультфільми: «Ведмідь  і павучок», «Маша та ведмідь», «Ведмідь-ласунчик», «Ведмедики Буні. Секрети цирку»,  «Ведмеді-сусіди. Від лісоруба до мисливця» та дитячі пісеньки  «Ведмедик – клишоногий» і  «Ведмежатко», й цікаве відео в якому можете дізнатись про ведмедів більше. Цю та іншу інформацію можна знайти на facebook сторінці https://www.facebook.com/biblioteka.mcbs/ й отримайте позитивні емоції.

 Бережіть себе. Будьте здорові.
Відповідальна: Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top