Зустріч з Казкаркою Джінні

screenshot_1-2Зустріч з письменником в бібліотеці – це завжди свято. Так 27 жовтня 2016 р. в дитячу бібліотеку – філію №1 по роботі з дітьми (вул.Мазепи 11 а) завітали школярі 4б класу ЗОШ №4, щоб поспілкуватися з дитячою письменницею з Києва Євгенією Пірог, літературний псевдонім якої Казкарка Джінні.

Казкарка розповіла про себе та про свою творчість.Особливо дітей зацікавила книга “Сильвестр та друзі“, ілюстрації до якої були зроблені школярами з Івано – Франківська. Письменниця зачитувала уривки зі своїх книжок, проводила захоплюючі ігри і вікторини, чим неабияк розвеселила аудиторію. Звучали пісні Євгенії Пірог у її власному виконанні під карооке з дітьми.

Потім казкарка для учасників зустрічі провела майстер – клас “Зіркове небо”, тобто виготовлення зірочок у техніці оригамі. Кожен з учасників показував свою роботу письменниці і отримував автограф.

Сподіваємось, що зустріч з казкаркою залишила в дитячих серцях тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів сучасної української літератури для дітей і вони з нетерпінням будуть чекати на презентації нових книг у нашій бібліотеці.

Зустріч була організована за допомогою бібліотекаря Католицької школи сестри Макрини з Монастиря ЧСВВ.
Відповідальна за проведення Марковська О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top