Зустріч з українською класикою “Іван Карпенко-Карий – гордість української драматургії”

29 вересня 2020 року працівники абонементу ЦБ (вул. Короля Данила,16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради реальним і віртуальним користувачам бібліотеки запропонували цікаву форму проведення дозвілля – виставку-кросворд в форматі зустрічі з українською класикою “Іван Карпенко-Карий – гордість української драматургії” (29.09 -175 років від дня народження Івана Карпенко-Карого (Тобілевич Іван Карпович, 1845 – 1907)
Виставка-кросворд містить цікаву інформацію про життєвий шлях  і творчість українського класика, яка зашифрована в запитаннях.
А допоможуть відповісти на питання, звичайно ж, книги представлені на виставці, і ті, які знайдете, погугливши інтернет. А ще – підказкою буде – ключове слово.

Двом віртуальним користувачам, які протягом тижня в коментарях на сторінках Facebook до цієї інформації дадуть найбільше правильних відповідей – чекають подарунки: 3-х томник іншого класика української літератури – Панаса Мирного (майже ретро видання – 1978 року) і подарунок-сюрприз (звичайно також книги, але які – дізнаєтесь коли здобудете  перемогу).
Тож запрошуємо поміркувати і літературні кросворди розгадати.

Виставку-кросворд підготувала завідувачка відділу обслуговування ЦБ – Кирста О. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top