Зустріч з хорошою книгою “Ім’я, яке я відкрив для себе”

 У вересні виповнюється 50 років відомій українській письменниці Дари Корній. З цієї нагоди 20.09.2020 року у бібліотеці-філії №7 (вул. Дністровська 22) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради була організована онлайн-зустріч з хорошою книгою “Ім’я, яке я відкрив для себе”. 

Дара Корній (справжнє ім’я – Мирослава Іванівна Замойська) – сучасна українська письменниця, лауреат Всеукраїнського літературного конкурсу “Коронація слова”. Письменниця любить експериментувати у жанрах та стилях. То видасть чотири книжки із сюжетом старослов’янської міфології, то збірку надприродних істот, або ж психологічний роман. У її творах є кохання і непрості життєві ситуації , є чоловіки і жінки, діти, фантазії авторки, проза життя і високі переживання.

Про себе Дара Корній говорить: “Життя письменника не “богемне”, ідеї беруться з життя. Я записую історію, яку хтось розповідає і ніби тінь волочиться за мною і врешті-решт набирає чітких обрисів, а буває навпаки, я не беруся за сюжет, якщо не бачу кінцівки”.

Дара Корній – одна з найвідоміших українських письменниць у жанрі фентезі. Її найчастіше сприймають, як авторку містичних історій, а містики у житті письменниці вистачає, хоча вона присутня і у кожного з нас , але дехто воліє її не бачити.

Досконаліше познайомитись з творами Дари Корній можна у бібліотеці-філії №7. Гостинно запрошуємо завітати до бібліотеки після карантину.

Відповідальна за захід завідувачка бібліотеки-філії №7 – Васіна М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top