Зустріч з івано-франківським письменником Артуром Сіренком

28 лютого в останній день зими в читальному залі Івано-Франківської центральної міської бібліотеки було по-весняному тепло – там сьогодні відбулася зустріч з івано-франківським письменником Артуром Сіренком.
Зустріч була сповнена особливого магнетизму філігранного образного слова, глибинного метафоричного змісту та ще якогось невіданого таємничого присмаку, який завжди знаходить своє відздеркалення в поезії. Увазі присутніх письменник презентував свій творчий доробок, а це чотири книги, крайня з яких, “Петрогліфи”, побачила світ нещодавно. Не оминули увагою й видання дворічної давнини “Книгу руїн”, в якій автор передав свої відчуття війни, що триває зараз в нашій країні. Адже Артур Сіренко був безпосереднім її учасником, а отже закономірно, що після цього на світ мала з’явитися книга. Познайомитися з творчістю письменника прийшли студенти івано-франківських вузів, друзі, колеги на педагогічній ниві (Артур Сіренко – педагог, доцент Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника), колеги по перу, а також бібліотекарі Централізованої бібліотечної системи. Кожен цю зустріч пережив по-своєму, взявши для себе те, що проймає і зачіпає до глибин саме його.
Налаштуватись на сприйняття творів Артура Сіренка допомогла музикант, викладач Музичного училища, знана в Івано-Франківську скрипалька Любов Литвинчук. Музичні твори у її виконанні стали смачною родзинкою зустрічі. Зауважимо, що зустріч з Артуром Сіренком зініціювали працівники Методичного кабінету спільно з любительським клубом Центрального Народного дому “Цікаві зустрічі”, а Департамент культури та дирекція бібліотеки радо підтримали таку ідею.
Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top