“З днем народження, панно поезії!”

«Працюй за двох…» – життєве кредо талановитої і наполегливої поетеси Надії Дички. Страждання і натхнення поєднуються у творах поетеси, з важкої праці з’являється чисте джерело, яке наповнює світ, що з одного боку злий, жорстокий, хворий, а з іншого – прекрасний, розмаїтий, неповторний, і кому, як не поетові, благословляти його любов’ю.

12 червня 2019 р. в бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбулися поетичні читання “З днем народження, панно поезії!” до 55-річчя з дня народження Надії Дички.

Бібліотекар познайомила дітей з біографією та творчістю нашої землячки. Живе і працює поетеса в м. Долина на Прикарпатті. Прекрасні твори поетеси, зібрані в її збірках, засвідчують, що авторка не зупиняється на досягнутому, а перебуває в постійному творчому пошуку, працює над новими поетичними формами. Надія Дичка має багато відзнак, серед них у  2001 стала лауреатом премії імені Василя Стефаника в галузі літератури, мистецтва й архітектури (номінація «літературна творчість») за збірку віршів «Тебе любити піснею небес», вміщену в журналі «Перевал» (2000 р., №4).

Присутні разом з бібліотекарем декламували поезію видатної  поетеси Надії Дички, знайомилися з літературою, яка є в бібліотеці.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top