“З книгою жити – з добром дружити!”

Книга – це невичерпне джерело знань, глибока криниця розуму, мудрості, філософії та історії, радості та суму, що передається нам через авторські думки та слова. Книга немов двері в інший казковий загадковий світ, що допомагає нам пізнати красу природи, побачити прекрасне життя, відчути невгамовні емоції, наповнене цікавістю й роздумами про майбутнє чи минуле.

17.05.2022 року завідувачка бібліотеки-філії №10 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, підготувала експрес-викладку в рамках проєкту “Бібліотека у дворі” на тему “З книгою жити – з добром дружити”. На викладці були представлені книги різної тематики. 

Книга – це велике диво створене людиною. За гроші можна купити все, але не можна купити здоров’я і розум. Про здоров’я потрібно дбати змалку, а от розум може подарувати тільки книга. Книга – найцінніший скарб, одне з найкращих надбань людства.

Любіть книгу, вона полегшить вам життя, по-дружньому допоможе розібратися у строкатому і бурхливій плутанні думок, почуттів ,подій, вона навчить вас поважати людину і самих себе, вона надихає розум і серце почуттям любові до світу, до людини.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top