З книгою канікули – сумувати ніколи”

6.07.2017 року працівники бібліотеки- філії №1 по роботі з дітьми (Мазепи 11А) МЦБС  Департаменту культури Івано- Франківської міськради в рамках спецпректу “Літо+” провели флеш-моб “З книгою канікули – сумувати ніколи” у центральному парку відпочинку ім. Т. Г. Шевченка.

Канікули з дитячою бібліотекою – це чудова програма  літнього читання для дітей. Наша бібліотека намагається створити позитивний образ дитячої бібліотеки- як центру дитячого читання, дитячих здібностей і розваг.

Флеш- моб проходив весело, цікаво і забавно. Діти приймали активну участь у конкурсах “Найуважніший”, “Найрозумніший”, “Найввічливіший”, в іграх “Бюро знахідок”, “Скільки героїв?”,  “ Чи уважний ти читач?”, а також було запропоновано розважальну хвилинку “Веселі розваги”, “Додай слово”, “Так чи ні?”.

В конкурсі пантоніми “Швидше! Швидше! Ще швидше!” діти прявили акторські здібності і кмітливість , а також з цікавістю розмальовували різні розмальовки, малювали улюблених книжкових героїв на асфальті.

Зацікавила присутніх гра “Павутинка дружби”, За допомогою клубочка ниток називаючи ім’я свого друга і передаючи клубочок один одному діти створювали цю павутинку.

Бібліотекар познайомила дітей із корисними застереженнями “Як діяти, коли вкусила бджола, чи оса”.

Біля тематичної полички “Літо+книга=вірні друзі” вони ознайомилися із цікавими книгами.

Відповідальний за проведення Драганчук Г.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top