“З мамою я люблю читати, а з татом малювати”

Літні канікули – найцікавіша пора для дітей, коли можна присвятити вільний час улюбленій справі, навчитися чомусь новому. А ще час шкільних канікул, коли діти відкривають світ і себе в цьому світі. Це пора змістовного відпочинку, веселих розваг та читання улюблених книжок. А у книги, як відомо, канікул немає, тому маленькі та дорослі читачі завжди з нетерпінням чекають зустрічі з літературними героями.

Книжкові стежини літа надзвичайно цікаві!

13.08.2022 року в рамках проєкту #Бібліотека_у_дворах на території бібліотеки-філії №10 Івано-Франківської МЦБС Департаменту Культури міської ради с.Вовчинець були проведені літературні жмурки на тему «З мамою я люблю читати, а з татом малювати». 

Головною метою заходу було ознайомлення дітей з кращими творами дитячої літератури. На початку заходу ознайомилися  з цікавою викладкою літератури, на якій були представлені твори відомих дитячих письменників світу. Потім юні читайлики, вирушили на галявину де бібліотекарка підготувала для них багато цікавих вікторин та ігор, а також кожний учасник ділився відгуками про прочитані книги улітку. Після чого завітали до нашої книгозбірні, де кожен з них обрав для себе найцікавішу книгу. Всі учасники переконалися, що життя без книги важко уявити. Адже вони вчать нас добру, розвивають фантазію та уяву, запрошують у прекрасний світ радості.

Літні читання сприяють створенню комфортного бібліотечного середовища, популяризації нових книг. Всі учасники зустрічі отримали позитивні емоції та гарний настрій.

Саме тому чекаємо всіх у нашій бібліотеці!

Відповідальна: Мигович У.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top