Недільна казка «Принцеса в царстві книг»

Принцеса…  Хто це? Як нею стати? Ось які запитання інколи задають дівчата. А хлопці натомість, мріють познайомитись з принцесою і можливо з нею одружитися. А ось послухайте казку і дізнаєтесь все.

14 серпня 2022 року працівники бібліотеки-філії №4 Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, підготували і провели недільну  казку “Принцеса в царстві книг”.

Чарівні лялькові герої Абу та Джин зацікавили дітей розповідями про всіх принцес, яких вони зустрічали і про особливу принцесу, яка побувала в бібліотеці. А ще в театралізованій виставі бібліотекар дитячого відділу  нагадала дітям про правила поведінки під час тривоги .  

Цікаву і корисну казку «Принцеса» Люсі Робін (Людмила Дробина)  , яка взята  з Інтернет –  джерел,   прочитала  Магас  М. М., яку радить послухати не тільки дітям, а навіть всім-всім дорослим.

Рекомендуємо прочитати інші цікаві книжки про чарівних принцес Ш. Перро «Попелюшка», «Ослина шкура», «Спляча красуня»; «Царівна –жаба»; «За щучим велінням»; Х. К. Андерсен «Дикі лебеді»; В. Дісней «Білосніжка та сім гномів»; «Іван – царевич та сірий вовк» за переказом Золочевської О. І.;  «Казки про принців та принцес» та цікаву енциклопедичну книгу «Школа принцес».

Перегляньте мультфільми:
«Мультфільм про принцесу Золотоволоску», «Викрадена принцеса», «Принцеса з двадцятьма спідницями», «Принцеса на горошині», «Принцеса Хасе _ Princess Hase in Ukrainian _ Ukrainian Fairy Tales»
 й отримайте позитивні емоції.

Бережіть себе і будьте здорові! Чекаємо Вас в нашій бібліотеці.

Відповідальна: Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top