«З родини йде життя людини»

8 липня, в Україні відзначають День родини. 

Родина для кожного – це найдорожчі люди, які найбільше люблять і розуміють, навчають народній мудрості. У батьківській хаті прищеплюється любов до рідного мови, культури, бо саме сім’я є життєдайним джерелом споконвічно українських цінностей та традицій. 

09.07.2023р. о 12.00 год. працівники   бібліотеки-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132-А)  Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, підготували  і  провели недільну  казку  « З родини йде життя людини».

Пізнавальну і повчальну  казку «Одна зароблена гривня», з журналу «Смайлик»,  прочитала Магас Марія. Також, бібліотекарка порадила читати цікаві книг з своїми рідним і просто проводити гарно час. Лялькові герої Маруся і Їжачок порадували  розповідями про родину.

Рекомендуємо дітям прочитати книги «Вінні Пух. Повернення у столітній ліс» Д. Бенедиктус, «Птаха Корабель» К. Лебедєва, «Казки дідуся та внучки» А. Угорчак та Н. Боса, «Заяча крамничка» Н. Куфко,  «Кактусове королівство» Л. Мовчун.

Розповісти дітям про всі ті цінності допоможе казка про родину та цікаві, повчальні мультики. Щоб краще  зрозуміти цінність родини і пізнати дива, пропонуємо переглянути мультфільми «Червона шапочка», «Солом’яний бочок», «Свинка Пеппа», і послухати цікаву пісеньку «Наша родина то є Україна». А також, будуть корисні відео «Моя сім’я ️ Моя родина» та «Родина Сім’я. Моя родина». Всі ці матеріали  представлені на нашій сторінці в фейсбуці  https://www.facebook.com/ Бібліотека-4-ІФ-Територія-книжкових-цікавинок- 104792958790436, перегляньте  й отримайте позитивні емоції.

Чекаємо на Вас в нашій бібліотеці. Бережіть себе. Будьте здорові. 

Відповідальна за проведення Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top