Казковий круїз “У світі Франкової казки”

Ім’я відомого письменника Івана Франка знане і шановане в світі. Його творчість читають, осмислюють, вивчають. Франко любив життя і особливо любив дітей. Він знав безліч народних казок, байок, пісень і залюбки оповідав їх дітям. Дуже любив розповідати про звірів і представлював їх як мислячих істот, що живуть майже людським життям.

Ось і завершується літо, дивовижний час канікул, і на завершення, для дітей мікрорайону, бібліотека – філія №8 ( Блавацького,1) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради з нагоди відзначення 164-ї річниці від дня народження Івана Франка підготувала і провела казковий круїз “У світі Франкової казки”. Спершу бібліотекар розповіла дітям, що світ казок Івана Франка чарівний і неповторний, і мандрувати його стежками цікаво та повчально. Також для дітей була представлена ілюстративна книжкова виставка “Іван Франко – дітям”. Але найбільше їм сподобалися мультфільми, які були відзняті за творами письменника.

Казки Івана Франка є добрими й мудрими, вони захоплюють і веселять, тому присутні не залишились без гарного настрою та позитивних емоцій.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top