“Квітуй, Україно, і слався в віках”

Українській незалежності 30 років!

Є такі свята, які зіткані з добра і любові до нашої рідної України, які висловлюють дух народу, символізують його минуле, сьогодення і майбутнє. До їх числа, безумовно, відноситься День Незалежності України.

Це свято свободи, козацького духу, перемоги та волі.Україна – це край, де ми народилися і живемо, Україна – це земля з багатовіковою історією, чарівною піснею, мудрими, талановитими людьми.

Шлях до державної незалежності був довгим і тернистим. Минали роки, століття кати намагались стерти українську мову, українську пісню, українську історію. Та не можна стерти людську пам’ять.

23.08.2021 року у бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми (вул. Мазепи, 11А) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбулася презентація бібліотечної виставки  “Квітуй, Україно, і слався в віках”, де користувачі мають можливість ознайомитися з чудово ілюстрованими книгами про Україну,  її історію, видатних людей, традиції та обряди.

У книзі “Як і коли виникла держава Україна” пропонується  пройти шлях зародження та розвитку нашої державності. У книзі “Мандруємо Україною” читачів чекає знайомство з найкрасивішими куточками нашої батьківщини-багато нового про культуру, історію, тваринний і рослинний світ, а найцікавіші факти юні читачі дізнаються із нової книги “Моя Україна”, хто цікавиться козацтвом, історією країни бібліотекар пропонує книгу Т. Каляндрука “ Дітям про козаків”. З читачами бібліотекар проводила майстер-клас по виготовленню прикрас до ювілею, а також користувачі записували свої побажання нашій Батьківщині.

Відповідальний  за захід: Драганчук Г.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top