“Під синім небом Батьківщини позолотилися жита”

Бути українцем – значить пишатися своєю країною. Українці пишаються тим, що будують незалежну державу і духовно «повертаються» у родину народів Європи, виконуючи заповітну мрію багатьох поколінь українських патріотів. Тільки почуття любові й глибокої гордості за Україну, разом із твердою вірою в її світле та величне майбутнє, у святість цієї прекрасної землі, дає кожному українцеві, незалежно від того, молодий він чи сивий, чи живе він в Україні, чи в інших краях, право стверджувати: це моя країна, мій народ, моя Україна!

23 серпня 2021р. з нагоди Дня Державного Прапора України працівники бібліотеки-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради  провели  для своїх користувачів інформину «Під синім небом Батьківщини позолотилися жита».

Бібліотекарка наголосила на висвітленні матеріалу про тривалий шлях державотворення, пройдений нашою державою, та перспективи розвитку України. На заході розповіли історію появи українського національного прапора, його використання в Україні у різні історичні періоди, ставлення до державної символіки в наш час.  Український прапор – це наш історичний дух, наша совість і незламність, це – вічно жива пам’ять про героїчне минуле, це – гордість, слава і велич народу.  Кожен народ, виборюючи незалежність та розбудовуючи державу, обирає символи своєї єдності, сили, свободи та честі.

Відповідальна за проведення Недбаєва О.М.

     

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top