“Ми всі одна сім’я, ми всі одна родина, мільйони різних «я», а разом Україна”

День Незалежності – це свято, яке відзеркалює одвічне прагнення українського народу до єдності, суверенності та самостійності.

До 30-ти річчя Незалежності України 23 серпня  у бібліотеці-філії №2 (Карпатська, 14) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради бібліотекарі організували і провели історико-літературну світлицю «Ми всі одна сім’я, ми всі одна родина, мільйони різних «я», а разом Україна».

24 серпня в Україні відзначається День незалежності – щорічне державне свято. Саме 24 серпня 1991 року Україну було проголошено незалежною, демократичною державою, і над будинком Верховної Ради піднявся синьо-жовтий прапор. Тому День незалежності – не лише державне свято, але й особисте свято кожного з нас. Бо тільки у самодостатності та достатку кожного громадянина полягає сила і незалежність держави. І про це треба пам’ятати. А ще треба пам’ятати, що саме від нашої діяльності, способу життя, способу мислення залежить якою буде Україна.

З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення дати − 24 серпня − і значення її для всієї країни, для кожного з нас, її громадян. І це закономірно: великі події осягаються на відстані, з плином часу.

Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

Хай наша Україна буде сильна і багата, нехай наша земля буде вільна і єдина!!!

Відповідальна за проведення: Цібій С. О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top