“Українцем я зовуся і цим іменем горджуся”

       Кожна людина завжди з великою любов’ю і душевним трепетом згадує місце, де народилась, де минуло її дитинство. То – родинне вогнище, маленька батьківщина кожної людини, де живуть матуся, батько, дідусь, сестричка, братик … І якщо скласти разом маленькі батьківщини кожного з українців, вийде наша велика держава – Україна. 24 серпня ми відзначаємо 30-ту річницю Незалежності України.

Працівники бібліотеки-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради приєднались  до святкування, організувавши книжкову виставку-привітання «Українцем я зовуся і цим іменем горджуся».

30 років тому з великою надією та вірою ми прийняли виклик долі – стали на шлях створення та розбудови власної незалежної держави. Для кожного громадянина України День Незалежності насамперед має бути днем іспиту власного сумління, днем міркувань про долю своєї Батьківщини й своєї спільноти, саме це стало лейтмотивом святкових бібліотечних заходів. В книгах, представлених на виставці, викладено матеріали історичних досліджень минулого та аналітичні нотатки про сьогодення нашої держави,згадано імена та постаті великих українців, котрі  в різні часи прославили Україну.  Бібліотекарка має надію, що цією книжковою виставкою- привітанням допомогла читачам зробити нашу далеку минувшину ближчою та зрозумілішою, усвідомити сьогоднішню боротьбу українського народу за вільний вибір майбутнього, як продовження віковічної боротьби наших предків за волю. Сьогодні дзвони б’ють на сполох, закликаючи українців до єднання, захисту, відродження Української держави.

Працівники бібліотеки та їхні користувачі щиро привітали Україну з 30-ю річницею Незалежності. Нинішній рік – це рік великих змін. Пора сподівань і надій. Час, коли ми будуємо плани на майбутнє. Нехай же всі вони справдяться, і над нашою державою засяє сонце миру, а в житті кожного побільшає добра. Так буде, якщо всі ми докладемо спільних зусиль для збереження та розбудови нашої рідної України! Зі святом вас!

Відповідальні працівники бібліотеки.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top