Клуб “Люди золотого віку”: “Моє чарівне місто – мій рідний оберіг”

Місто Івано-Франківськ задумувалось і будувалось як ідеальне місто, і власне, саме таким воно і стало. З особливим духом, який відчувають і мешканці, і особливо приїжджі гості. І от, 07.05.2021 року, Івано-Франківськ вкотре святкує свій День народження в такий неймовірно прекрасний час цвітіння, коли природа дарує свою красу і благодать людям, щоб вони раділи. 

Учасники клубу “Люди золотого віку” святкувавли День міста насичено і цікаво.
“Ми радіємо, що живемо в такому прекрасному місті, радіємо довгожданній зустрічі з друзями”, – одноголосно ствержували вони. У святковий день літні люди насолоджувалися українською піснею і танцем, які дарували гості з Києва і Борщагівки на літній естраді парку культури і відпочинку ім.Т. Шевченка в рамках проєкту “Молодь за Україну” та отримали солодкі подаруночки  від міського голови Руслана Марцінківа. І навіть дощова погода не стала першкодою для позитивного та гарного настрою. А вже 08.05.2021 року учасники клубу “Люди золотого віку”, що діє при читальному залі ЦБ (вул. П.Орлика, 5) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради мали чудову нагоду зануритись в історію рідного міста, прослухавши історичну довідку керівника клубу, бібліотекарки Ірини Тарновецької-Мороз “Моє чарівне місто – мій рідний оберіг”.

З великим інтересом та коментарями переглянули старовинні листівки з колекції виставки відомого колекціонера та мецената Петра Корпанюка, яка була розгорнута в читальному залі. Також учасники зустрічі ознайомились з тематично-книжковою виставкою “Івано-Франківськ – місто для життя, любові, свободи…”, яку підготували працівники читального залу до Дня міста. Багато приємних вражень та світлих емоцій отримали учасники клубу “Люди золотого віку” від святкування Дня міста. А на згадку залишились неповторні світлини.

 Відповідальна: Ірина Тарновецька-Мороз

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top