“Людина у світі професій”

Не кожна мрія здійснюється. Мало просто мріяти, потрібно для цього ще й працювати. Було б добре завчасно зробити правильний вибір і працювати над собою. Одним з важливих складових щастя – є правильний вибір професії. Варто зрозуміти, що вибір професії – це чи не найскладніший, найважливіший і найвідповідальніший крок у житті кожної людини! Від того ким бути, залежить і особисте щастя, і внесок у суспільну справу. Правильно зроблений вибір професії приносить людині задоволення як матеріальне, так і моральне, забезпечує швидке професійне зростання, робить працю радісною і творчою.

  Вибір професії – це важливий крок у доросле життя. Робота, і все що з нею пов’язане, займає більшу частину життя людини. Знайти себе в світі професії – означає здобути можливість гідно заробляти, відчувати себе потрібним людям, максимально повно розкрити свої здібності.

Саме тому на допомогу молоді у виборі професії у бібліотеці-філії №1(вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради 11 травня 2021 року був проведений бібліофреш “Людина у світі професій”, організована книжкова викладка літератури «Світ майбутньої професії».

Також виявити інтереси та нахили учнів, та запобігти невірному вибору професії допоможе анкетування “Професійна орієнтація: як зробити вибір”, яке провели бібліотекарі.

Сподіваємось, що такі заходи допоможуть молоді визначитися з вибором професії.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top