Клуб “Люди золотого віку” “Зустріч з прекрасним”

21.02.2019 року учасники клубу «Люди золотого віку», що діє при читальному залі (вул. П.Орлика, 5) ЦБ Департаменту культури, стали учасниками неповторної зустрічі – «Зустрічі з прекрасним».

У виставковому залі Івано-Франківської дитячої художньої школи (вул.Чорновола, 25) експонується виставка малярських робіт художника і викладача школи Назара Кардаша. В очікуванні зустрічі з автором учасники клубу потрапили в невідомий їм закулісний світ, де навчаються майбутні майстри пензля. І зовсім несподівано побачили чудові і дуже цікаві твори юних художників, виконані в різних техніках і жанрах. Творчі роботи учнів викладача школи Ганни Петруняк вразили нас високою майстерністю та позитивною енергетикою, притаманною дитячим доробкам.

Фото на пам’ять – і перехід у виставковий зал, дуже сучасний як для художньої школи. А далі відвідувачі загубились у часі… Назар – не тільки дуже професійний художник, він ще й майстер слова Його короткі коментарі до кожної роботи створили особливу ауру. Разом із Назаром Кардашем ми поринули в цю ауру, в його творчість, в його роздуми над життям. Кожна робота по-своєму особлива, в кожній із них автор доносить до глядача свої емоції, своє бачення подій, стану природи чи стану душі людини. Ми захоплені і вдячні. Зустріч взаємно збагатила і відвідувачів, і митця.

Відповідальна за проведення заходу бібліотекар Ірина Тарновецька-Мороз.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top