“Книга – кращий подарунок”

Чи всім відомо, що 14 лютого окрім Дня всіх закоханих відзначається ще й інше свято?!  Так, так. І це – Міжнародний день дарування книги.  Започаткувала його американка Еммі Бродмур у 2012 році, а ідею підказав її маленький син, який запитав маму, чому немає особливого дня, коли люди дарують один одному книги. Згодом це починання підтримали усі книголюби світу. Ця акція спрямована на підвищення інтересу до книги та читання. Протягом багатьох років вона продовжує знаходити нових прихильників в усьому світі.

До Всеукраїнської акції дарування книг долучилися і користувачі бібліотеки-філії №15 (с. Підлужжя, вул. Шевченка, 37) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради. Завдяки небайдужим читачам, а саме: Бендус Н.В., Федорів В.М., Долішньої О.В., Стойко Я.І., Дмитрик Н.І., фонд нашої бібліотеки поповнився значною кількістю цікавих книг.

Відвідаючи нашу бібліотеку, ви зможете переглянути та ознайомитися з подарованими книгами на виставці “Ці книги – подарунок читачів”. Ми вдячні всім за добру справу та безцінні дарунки, бо впевнені, що подаровані книги стануть цікавим джерелом наповнення бібліотечного фонду.
Даруйте книги частіше, адже книга – не тільки джерело знань , вона – найкращий друг і порадник!

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top