«Найщиріші привітання у  Всесвітній день кохання»

Незважаючи, що лютий — місяць холодний та морозний, ми його любимо за те, що святкуємо в ньому свято закоханих — День Святого Валентина. Цей день у нашій країні відзначають не так давно, але він став вже досить популярним, і всі ми залюбки поринаємо в атмосферу його чарівності. Це свято всіх закоханих різного віку, закоханих у людей, батьків, бабусь і дідусів, книги, читання. У цей день багато людей вітають один одного листівками. Тож усім, незалежно від віку, властиво дарувати в цей день валентинки  – невід’ємний атрибут цього свята, таким чином проявляючи свою любов та симпатію.

 Тому 14 лютого 2021 р. в бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради до цього свята працівники бібліотеки провели годину творчого дозвілля «Найщиріші привітання у  Всесвітній день кохання» для учасників гуртка «Умілі руки», який уже 4 роки працює при бібліотеці. Бібліотекарі спільно з майстринею Світланою Волокітіною організували для юних користувачів майстер-клас з виготовлення  святкової валентинки. Її можливо виготовити з будь-яких матеріалів, головне, щоб вона була цікавою і у формі сердечка. Для виготовлення нашої прикраси, діти використовували фетр, фоаміран, стрічки, дерев’яні шпажки. Дорослі та діти із задоволенням поринули у світ творчості. А по закінченню майстер-класу бібліотекарі  організували для присутніх цікавий квест зі складання пазлу-серця, а відтак разом з дітьми ділилися  улюбленими віршами, в тому числі і на тему любові.

 

В день Святого Валентина бажаємо Вам романтичного настрою, яскравих емоцій, щирих посмішок, приємних вражень, незабутніх щасливих миттєвостей.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top