“Книжечка шукає друзів”

Книга – найбільше диво з усіх див, створених людством.  Книга – мудрий друг, який не вміючи говорити, розказує про незвичайні пригоди, подорожі та чудеса. Сторінки книг розказують про історію нашої держави, про життя народів різних країн, про видатних вчених і мандрівників, досягнення науки і техніки, про зірки на небі й далекі планети, про безкраї простори космосу, про рослини і тварини. Про все, що нас оточує.

27 травня 2021 року працівники бібліотеки-філії №1 (вул. Вовчинецька,206) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради провели сезон літніх читань «Книжечка шукає друзів», в рамках Спец-проекту ЛІТО+.  Дружба з книгою – це свято, не було б його у нас, ми б не знали так багато про новий і давній час.

      Такі заходи надають широкі можливості розвитку інтересу дітей до книги і любов до читання, допомагають навчитися читати, пізнавати красу рідної мови, виховувати охайність до книги, формувати потреби до читання хороших книг, розвивати власні творчі здібності і виховання смаку.

Тож, запрошуємо усіх охочих  до бібліотеки, з нами буде весело, пізнавально і цікаво!

 

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top