Книжкова виставка-календар “Конституція України – символ незалежної держави”

28 червня наша країна відзначає День Конституції. Конституція України – це не лише Закон законів, це – серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Прийнята у 1996 році, вона увійшла в суспільне життя, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності й соборності України.

З нагоди Дня Конституції, з 25.06.2021 року у бібліотеці-філія №7 (вул.Дністровська. 22) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради експонується книжкова виставка-календар “Конституція України – символ незалежної держави”. На виставці всі бажаючі можуть ознайомитися з літературою про процес утворення нашої держави, її розвиток та особливості прийняття Конституції України, яка остаточно закріпила правові основи нашої держави, її суверенітет і територіальну цілісність.

25 років тому, 28 червня 1996 року, Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення та на світовий досвід, прийняла Основний Закон України – Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна і ідеологічна різноманітність – фундаментальні засади, на яких грунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.
Отож, вітаємо всіх зі святом!
Відповідальна: Атаманчук М.І.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top