Рубрика “Книжкова полиця”

У бібліотеці-філії №10 (с. Вовчинець, вул. Вовчинецька 35) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради до уваги читачів представлено тижневу рубрику “Книжкова полиця”. Щоразу в рубриці ми будемо ділитися з вами інформацією про книгу, яка лежить на книжковій полиці нашої бібліотеки і варта вашої уваги, а веде рубрику читачка та вихованка гуртка художнього читання «Скарбниця слова» – Юлія Витвицька.

Сьогодні у рубриці книжка Світлани Талан «Коли ти поруч».
Світлана Талан – сучасна українська письменниця, цілеспрямована, відверта, з сильним характером. Переможниця конкурсу Коронація слова (2011 та 2012), вибір видавця-2014, володарка премії імені Пантелеймона Куліша (2019), золотий письменник України.

Світлана Талан пише романи у жанрі «реальні історії», які їй підказує саме життя. Усі твори на гостросоціальну тематику, незмінним залишається одне: головна героїня її книжок – жінка-українка, сильна духом, зворушлива, ніжна, чуттєва, яка іноді помиляється, але її завжди веде за собою кохання до чоловіка, до дітей, до Батьківщини. Сьогодні книги Світлани Талан можна придбати в усіх куточках України. Відгуки вона отримує зі всієї країни, адже її роботи дуже чуттєві, сильні та реалістичні. Талан є автором таких книг, як: «Не вурдалаки», «Мої любі зрадники» , «Помилка», «Розколоте небо», «Оголений нерв», «Повернутися дощем», «Купеля», «Замкнене коло», «Спокута», «Ракурс» а також «Коли ти поруч». 

У своєму романі «Коли ти поруч» авторка хотіла нагадати людям про те, яким швидкоплинним є життя. Головна героїня Даша була турботливою донькою та онукою, щиро любила Льошу, мріяла про весілля, затишний будинок і дітей. Але батьки відвернулися від своєї слухняної дочки, наречений від чистої нареченої, престижна клініка – від кращої медсестри. У чому її провина? Лише у доброму серці і прагненні допомогти. Центральні образи книг авторки – це сучасні українські жінки, на долю яких випало чимало труднощів, всі вони борються, страждають, радіють і кохають, захищають свій дім, сім’ю та мають право бути щасливими.                                                                                              

Читайте, відкривайте та осмислюйте кожну грань творчого доробку талановитої письменниці, котра сіє в серцях читачів добро і світло.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top