Офіційна зустріч відділу АБІС з міжнародними партнерами

24.06.2021 року працівники інформаційно-аналітичного відділу АБІС Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради Тарас Гашевський та Юлія Каюда спільно з представником місцевої влади, Юрієм Головчуком, мали офіційну зустріч із Надзвичайним і Повноваженим послом Великої Британії в Україні Меліндою Сіммонс, на якій обговорили реалізацію проєктів, що сприятимуть позитивним екологічним змінам та про подальшу співпрацю Британії з Україною у цьому напрямку.

Координатор проєкту, Тарас Гашевський, презентував програму реалізації проєкту “ЕкоФранківськ”, роботу бібліотеки в напрямку збереження довкілля шляхом впровадження електронного документооббігу. Юлія Каюда підсумувала результати проходження тренінгових занять в рамках програми “Долучайся. Взаємодій. Створюй.” та розповіла про заходи, що реалізовуються в проєкті. Юрій Головчук проінформував про екологічні програми місцевого самоврядування – плани та перспективи.

Пані посол у Твіттері зазначила, що це її перший візит у регіон.
“Чудовий початок мого візиту – зустріч з молодими місцевими екоактивістами. Їх знання і пристрасть до питань зміни клімату надихають. Вони показали, як використовують дрони для моніторингу довкілля і контролю місцевої влади”, – повідомила Мелінда Сіммонс.

Проєкт “ЕкоФранківськ” реалізовується трьома організаціями: Благодійною Організацією “Благодійний Фонд “Ліга Толерантності”, Молодіжним центром “Параграф” та Івано-Франківською міською централізованою бібліотечною системою.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top