Книжкова лікарня “Подаруй книзі нове життя”

30.03.2017р. о 12год. бібліотека-філія №13 книжкова лікарня “Подаруй книзі нове життя”.

Упродовж усього життя ми звертаємось до книги. З дитячих років книга допомагає нам пізнавати світ, вчить розуміти та цінувати працю дорослих, допомагає обрати свій шлях у житті.Багато відомих людей мали свої улюблені книги. Герої цих книг надавали їм сили, натхнення, виховувати волю, формувати характер справжньої людини. Книга-це одне із див світу.

Любі діти! Товаришуйте з книгою, відвідуйте бібліотеку, виробляйте навички читати щодня. А для того щоб книга довше послужила ви повинні вивчити правила поводження з книгою. Але бувають і читачі неакуратні, їхні книги порвані, забруднені, диряві. Таким книгам потрібна швидка допомога, і для цього в бібліотеці відкрилася “книжкова лікарня”.

Діти, разом з бібліотекарем, вчилися ремонтувати та продовжувати життя книгам. Реанімовані, зцілені,почищені та підклеєні книжечки повернулися на свої місця на полицях.

Після такої корисної праці діти бібліотеку не покинули. Для кожного вистачало інтелектуальних ігор та розмальовок. І навіть найменшенькі знайшли себе за столиком-абеткою чи мольбертом.
Весняні шкільні канікули для дітей даром не пропали, вони навчилися цінувати книги, та гарно відпочивати.
Відповідальна за проведення заходу Бабій О.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top