«Книжкова полиця»

У бібліотеці-філії№10 (с.Вовчинець, вул. Вовчинецька, 35) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради увазі користувачів представлена тижнева рубрика «Книжкова полиця».

Щораз у рубриці ми будемо ділитися з вами книгою, яка лежить на книжковій полиці нашої бібліотеки і варта вашої уваги, а веде рубрику наше ведуча-читачка, вихованка гуртка художнього читання «Скарбниця Слова» Юлія Витвицька.

Сьогодні у рубриці книжка письменниці Людмили Таран «Яблуня».

Людмила Таран-поетеса, прозаїк, літературознавець, журналістка. Авторка численних збірок поезій. Нагороджена Орденом Св. великомучениці Варвари, лауреат мистецької премії »Київ» ім. Євгена Плужника (2005р.),премій ім. О. Білецького (1996р.),ім. Василя Мисика(1996р.),журналів «Кур’єр Кривбагу ,»Українська культура». Переможниця конкурсу для журналістів Програми ООН «Гендер у розвитку»(1998р.).

Книга «Яблуня» – це діалог, у якій відомі в Україні й закордоном жінки ,мами і доньки-говорять про важливі моменти, згадують знакових людей та події, що залишили слід у житті. Це інтригуючі сюжети, які дивовижним чином перегукуються між собою, як і самі долі матерів: особисте постає свідченням епохи. Цієї книжки назва не випадкова ,бо як твердить народна мудрість, яблуко від яблуні недалеко котиться.

У збірці «Яблуня» Людмили Таран об’єднані історії відомих творчих українських жінок, які розповідають про дитинство, батьків та найрідніших людей, які вплинули на їхню долю, світосприйняття та ставлення до життя. Ця книжка дуже відверта, тепла та сповнена ностальгії. Кожен читач який прочитає цю дивовижну книгу згадає про щось своє- рідних людей та події які вплинули на їхнє життя.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top