Книжковий вернісаж “Степан Бандера – практик, теоретик, містик національного руху” в форматі “Постаті на овидах історії”

screenshot-from-2017-01-04-140012Коли поміж хлібом і свободою
народ обирає хліб,
зрештою він втрачає все,
в тому числі і хліб.
Степан Бандера

02.01.2017р. о 12.00 на абонементі ЦБ (вул.К.Данила, 16) був проведений книжковий вернісаж “Степан Бандера – практик, теоретик, містик національного руху”, яким бібліотекарі представили визначну постать на овидах нашої історії, видатного борця за незалежність Української держави, одного з найвідоміших українців у світі, національного героя України Степана Бандеру, який у 1930 – 1950рр. очолив національно – визвольну боротьбу українського народу за свою волю.

Представляючи книги про Степана Бандеру, бібліотекар підкреслила, що ніхто не заперечить того факту, що постать Степана Бандери стала символом для ворогів Української Самостійної Соборної Держави – символом суцільного політичного негативу, а для друзів, соратників і послідовників Степан Бандера ще за життя став символом високої ідейності та жертовної боротьби за національне визволення України.

Головні заповіти С.Бандери опубліковані в праці “Перспективи Української Революції”. Дуже багато його думок актуальні й нині. Їх іноді забувають, або свідомо перекручують, та теоретичні праці С.Бандери необхідна й корисна лектура для кожного політичного діяча України. Бо він непохитно вірив у визволення України і цією вірою запалював своїх друзів. І ця віра творила чудеса. Саме в цьому його велич і слава.

Захід призначений для широкого кола читачів.
Відповідальна за проведення Кирста О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top