Книжковий мотиватор: “Бук-фейс-бук: читай, фотографуй, надихай…”

Читання – один з найбільш корисних та мотивуючих видів людської діяльності. Воно не лише додає знань, а й збільшує словниковий запас, розвиває мислення, знижує стрес, покращує концентрацію. На книжкових полицях бібліотеки-філії №2 (Карпатська, 14) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради можна обрати саме ті книги, які позитивно впливатимуть на життя і додадуть в нього трішечки гармонії, впорядкованості та натхнення.

Прагнучи до своїх цілей і мрій ми часто боїмося виходити із зони комфорту, відчуваємо невпевненість у власних силах. Нам банально не вистачає якогось заряду енергії, порції натхнення. І як результат – ми просто опускаємо руки від безпорадності. Добре допомагають в таких ситуаціях книги для мотивації, що не лише спрямують на шлях розвитку, але і слугуватимуть ідеальною “підзарядкою” для розуму. Адже, як відомо, хороша книга має цілющі властивості – може вилікувати душевні рани і навчити радіти кожній миті життя. А ще книги для мотивації трансформують певні життєві переконання, служать своєрідним каталізатором, після якого можна легко зважитися навіть на найбільш неможливе. Тому, будьмо сміливішими і крокуймо вперед до втілення мрій разом з нашою добіркою книг.

Працівники бібліотеки 12 листопада 2020 року підготували книжковий мотиватор: “Бук-фейс-бук: читай, фотографуй, надихай…” для користувачів бібліотеки із запропонованим списком мотивуючих бестселерів, адже завдяки крутим та дієвим порадам можна згуртувати навколо себе друзів-мотиваторів і однодумців, що сприятиме швидкій та ефективній реалізації поставлених цілей.

  1. Альбісетті В. Щасливі попри все. – Львів: Свічадо, 2017.
  2. Дайер У. У каждой проблемы есть духовное решение. – М.: София, 2007.
  3. Кові С. 7 звичок надзвичайно ефективних людей. – Харків: Клуб Сімейного Дозвілля, 2015.
  4. Ошо. Путь белых облаков. – М.: София, 2007.
  5. Ферацці К. Ваш надійний тил. Як налагодити зв’язки, що приведуть до успіху. – Харків: Клуб Сімейного Дозвілля, 2018.
  6. Чепмен Г. Гнів: Як опанувати негативні емоції. – Львів: Свічадо, 2015.

Ми, бібліотекарі, з нетерпінням чекаємо завершення карантину, щоб кожен охочий зміг детальніше ознайомитися із рекомендованою літературою, і поділитися враженнями від прочитаного.

Матеріал до заходу підготувала – Бойко М. П.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top