“Колядуємо усі: і дорослі й малі”

      З нетерпінням, надіями та сподіваннями чекають на новорічно – різдвяні свята і дорослі і малі. Адже це, мабуть, найчарівніший час року, коли люди поринають в атмосферу дива і дарують собі та близьким незабутню казку.

8-9 січня 2022 року у бібліотеці – філії №8 (вул. Блавацького, 1) МЦБС Департаменту культури  Івано – Франківської міської ради бібліотекарка підготувала для своїх  користувачів новорічно – різдвяні передзвони «Колядуємо усі: і дорослі й малі».

В бібліотеці протягом 8 і 9 січня бібліотекарка радо зустрічала своїх користувачів, які вітали з Новим роком та Різдвом Христовим, бажали миру, добра, злагоди У бібліотеці звучали колядки та віншування, бо не можна уявити Різдво без колядок та побажань.  Гостей бібліотекарка приймала радо та щиро дякувала за привітання та колядки. Була оформлена  виставка інсталяція «З Різдвом Христовим, Україно!».

    Нехай у ці  дні збуваються усі мрії й сподівання, а ми щасливо заживемо у нашій рідній Україні. Різдво Христове хай покриє хвилею благополуччя, а всі неприємності залишаються в далекому минулому.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top