“Літературні обновки – хіти сезону”

Тільки книги можуть врятувати, тільки в них можна знайти співчуття,  розраду, і любов…Книги, нічого не вимагаючи натомість, люблять кожного, хто їх відкриває. Вони ніколи не покидають навіть тих, хто не дбає про них. 

                                                        К. Функе «Чорнильне серце».

Читання розвиває нашу пам’ять, фантазію та увагу, дарує змогу проживати одразу декілька життів і дає ще багато корисного. А інколи читання не лише робить кращими нас самих, а й дає змогу допомогти іншим. Книги навіть можуть допомогти врятувати життя!

Неабияке задоволення приносять нові книги.   9.01.2022 року працівники бібліотеки-філії №6  (вул. Вовчинецька,188) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради провели експрес-огляд «Літературні обновки – хіти сезону».

Бібліотекарки  протягом дня знайомили користувачів.  з новими надходженнями видань в бібліотеку за друге півріччя 2021 року. Це книги українських і світових письменників, різної тематики, а також книги для дітей. До уваги читачів представлена однойменна виставка-афіша, де кожен читач зможе підібрати для себе цікаве і корисне, знайде собі захоплення, нову книгу для читання. 

Для більш детального ознайомлення з новими книгами пропонуємо переглянути Інформаційний бібліографічний список літератури, яка надійшла в бібліотеку-філію №6 за 2 півріччя 2021 року.

Кожна нова книга – це завжди нове знайомство, нові герої, нові імена. Бажаємо всім приємного читання.

Відповідальні працівники бібліотеки-філії №6

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top