Конкурс всезнайок “Запрошуємо у казку”

28.03.2023 року в бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради в рамках тижня дитячого читання, який проходить під гаслом “Читайте з нами українське”, для учнів ліцею №4, зокрема 4-Б класу провели конкурс всезнайок “Запрошуємо у казку”.

Вибір казок величезний! Кожна нова казка – це яскраве очікування, це сюрприз, це незабутнє враження, це ідеальна можливість полюбити читання, відчути радість від спілкування з книгою.
Наших читайликів зустріло яскраве казкове сонечко “З казкою можно все!”, біля якого дітки ділились враженнями як вони дружать, фантазують, мріють, розважаються, веселяться разом з казкою!
Казки і дитинство – невід’ємні речі. Діти не уявляють своє життя без казок. Адже їхні герої стають друзями, з якими поринають до чарівного світу та переживають з ними їхні пригоди. Тому сьогодні в запропонованому бібліотекарем конкурсі “Мандри країною казок” учні проявили свою кмітливість, а також акторські здібності і фантазію, зображуючи пантомімою улюблених казкових героїв.

У вікторинах “З якої ми казки”,”Казкова торбинка” діти прийняли активну участь і продемонстрували свої знання українських народних казок.
Сьогодні до діток завітав наш прикарпатський письменник і гуморист Василь Бабій з презентацією своєї  книжки “Міні-казочки та інші міні”. Автору вдалось розвеселити дітлахів, вони тішились і раділи, слухаючи гуморески.
На завершення бібліотекар запропонувала дітям поринути у чарівний світ казки біля яскравої книжкової викладки “У світі казки і пригоди” з впевненістю , що кожна з запропонованих книг не залишить їх байдужими і подарує чудовий настрій.

Відповідальна за проведення Таргоніна В.Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top