Конкурс віршів “Миколай приходить до дітей”

В очікуванні свята Миколая, 16.12.2021 року о 11:30 год. працівники бібліотеки-філії № 14 (вул. Довженка, 12) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради провели конкурс віршів «Миколай приходить до дітей».

Організовуючи масовий захід, бібліотекарка дитячого відділу напередодні підготувала школярам третіх класів вірші про Миколая та роздала їх кожному для вивчення, пообіцявши солодкі подарунки для усіх та індивідуальні сюрпризи для трьох найкращих переможців конкурсу.

Масовий захід проводився у початковій школі №9 з групою продовженого дня класів (3-А, 3-Б, 3-В,3-Г), керівничкою яких є Стадник Н.Р., в шкільній бібліотеці (завідувачка Гула Т.Я.), які також брали участь у підготовці школярів до заходу та визначенні переможців.

Бібліотекарка дитячого відділу розповіла дітям про реальну історію життя св.Миколая та про те, як важливо наслідувати його приклад для увіковічення його доброї пам’яті. А також підготувала книжки про святого Чудотворця.

Діти жваво брали участь у заході, виразно декламуючи вірші про Миколая.

Переможцями конкурсу стали: Бітківська Божена, Полейко Мартин та Трач Христина, яким дісталися в подарунки блокнотики, олівці та цукерки. Переможцям глядацьких симпатій: Насті Чернецькій, Гураль Артему та Зеник Насті дістались значки та цукерки. Всі учасники пригостились цукерками, бо така добра традиція у св.Миколая!

Відповідальна: Вінтон Н.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top