“Конституція – основа моєї державності”

Наш світ підкоряється певним законам: є закони природи, які упорядковують життя на Землі, є закони Божі — закони найвищої моралі, що допомагають нам відокремлювати добро від зла. А є державні закони — правила існування в суспільстві, яких мають обов’язково дотримуватися всі громадяни тієї чи іншої країни.

Основним законом кожної держави і зокрема України є конституція. Конституція України – це не лише Закон законів, це – серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона увійшла в суспільне життя, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності й соборності України.

З нагоди відзначення Дня Конституції України 24.06.22р. у бібліотеці-філії№12 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради  відбувся правовий всеобуч «Конституція – основа моєї державності».

Завідувачкою бібліотеки було підготовлено і проведено захід у формі запитань та відповідей, для розширення кругозору з Конституції України. Разом відгадували кросворд по темі та читали вірші про Батьківщину.

Також для наших читачів була розгорнута книжкова виставка-перегляд «Оберіг нашої державності», де читачам була запропонована правознавча, історично-довідкова та художня література.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top