«Крапля добра краще цілої бочки філософії»

«Добро живе в серці кожного з нас», «ми можемо творити добро своїми руками», «ми творці добра на всій землі!» – такі відповіді давали діти сьогодні під час проведення філософської вітальні «Крапля добра краще цілої бочки філософії» у бібліотеці-філії №24 (с. Драгомирчани) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради. Усі моральні цінності живуть у слові «добро». Усе, що допомагає жити, працювати, творити, називається добром.

Всесвітній день Доброти відзначати простіше за будь-який інший – варто лише зробити хоча б найменшу, але добру справу. В цей день навіть прості слова підтримки тому, хто її потребує, будуть неоціненною допомогою.

Важливо пам’ятати, що бути добрим треба не тільки в цей день, але і щодня, при цьому добрими безмежно і безкорисливо. Адже, якщо чекати подяку в будь-якому її прояві за свою доброту, то це вже не справжня доброта.

Найвища наука життя – це мудрість. А найвища мудрість – бути добрими. Незважаючи від того чекають від тебе добра чи ні; незалежно від того, помітять твоє добро чи ні – Поспішайте творити добро!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top