Недільна казка “Казка одного чудового дня”

А́стрід А́нна Емі́лія Лі́ндґрен — шведська дитяча письменниця, чиї книги перекладені більш ніж 85 мовами та видані більше ніж у 100 країнах. 

14 листопада 2022 року відзначаємо 115  років з її дня народження.  Ця мила жінка мала веселу вдачу, багату уяву, хист до жартів і до цікавих оповідей, — усі ці риси вона успадкувала від батька. Казки цієї авторки вселяють в юні серця безмежне тепло і любов, які зазвичай адресуються турботливою мамою своєї дитині. З творчістю Астрід Ліндгрен знайомі сьогодні діти на всіх континентах. Чарівні казки та веселі розповіді посіяли частинку добра і любові в серцях вже кількох поколінь. Ця письменниця, вводячи читача в коло фантазій та емоцій дитини, вчить дорослих поважати її внутрішній світ, бачити в ній особистість.

13 листопада 2022 року о 11:30 годині працівники   бібліотеки-філії №4 Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, підготували та провели недільну  казку «Казка одного чудового дня», яку присвятили творчості А. Ліндгрен.

Чарівні лялькові герої Маруся та Михайлик зацікавили малят розповіддю про фантастичні  книги і їх автора. А, ще, в театралізованій виставі,  бібліотекар дитячого відділу  нагадала дітям про правила поведінки під час тривоги.  

Веселу казку «Мірабель», яку написала А. Ліндгрен, прочитала Магас М., й думками всі слухачі змогли поринути  у світ чудес.

Ми рекомендуємо прочитати інші книжки цієї авторки «Пеппі Довгапанчоха», «Карлсон, який живе на даху», «Міо, мій Міо»,  «Расмус-волоцюга»,  «Брати лев’яче серце» та інші.

Перегляньте мультфільми:  «Пеппі оселяється в віллі _Хованка», «Малюк та Карлсон», «Міо, мій Міо», «Брати лев’яче серце», аудіо казки:  «РОНЯ, дочка розбійника», «Книжка про Лотту з бешкетної вулиці», та прослухайте розповідь про А. Ліндгрен, які представлені на нашій сторінці в фейсбуці  https://www.facebook.com/Бібліотека-4-ІФ-Територія-книжкових-цікавинок- 104792958790436, й отримайте позитивні емоції.

Бережіть себе. Будьте здорові. 

Чекаємо Вас в нашій бібліотеці.

Відповідальна за проведення Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top