Краєзнавчий мікс «Тут князів Потоцьких ера, слава Довбуша й Бандери»

Вся Івано-Франківська спільнота відзначає 361-річницю з Дня міста – справжньої історичної перлини Галичини. Міста майстрів і воїнів, творців і дослідників, міста патріотів та освічених, шляхетних людей, міста збережених сімейних цінностей і народних традицій, суспільних ініціатив та відповідальної громади.

Івано-Франківськ – це окремі біографії людей, що жили в місті між двома Бистрицями, це також історія культури, коли шляхом різних нашарувань творився той неповторний феномен, який ми нині називаємо галицьким менталітетом. Івано-Франківськ по праву став справжнім європейським містом. Тож не випадково в ньому бережно ставляться до культурно-історичних надбань, шанують все те цінне і корисне, що залишили нам у спадок наші славні земляки.

7 травня 2023 р. у бібліотеці-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбувся краєзнавчий мікс «Тут князів Потоцьких ера, слава Довбуша й Бандери».

Бібліотекарі розповідали цікаві факти про місто, легенди перекази, оповідки. Було представлено книжкову виставку «Над плином двох Бистриць прозорих, красується місто моє». Завдяки новітнім технологіям  було створено віртуальну подорож Івано-Франківськом. Також цікавим доповненням заходу була краєзнавча вікторина. Традиційно було зроблено світлини з учасниками заходу.

Відповідальна за захід: Наталія Волошин.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top