“Країна дитинства Всеволода Нестайка”

 Всеволод Нестайко – найдивовижніший український дитячий письменник. Вже понад півстоліття його твори користуються шаленою популярністю серед дітей. Їх люблять, читають, ними захоплюються, їх перечитують по декілька разів, а враження залишаються на все життя.

   Всеволоду Нестайку в січні цього року виповнилося б 90 років. Саме з цієї нагоди до бібліотеки-філії №13 (с. Хриплин, вул. Берегова, 4в) МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради завітали учні 3-го класу Хриплинської школи на літературну галявину “Країна дитинства Всеволода Нестайка”. 

Мандруючи сторінками життя та творчості великого чарівника  і майстра слова, бібліотекар познайомила читачів з цікавими та курйозними історіями з дитинства письменника. Діти ділилися враженнями від прочитаних оповідань та казок, розгадували кросворди, а також переглядали фільми, зняті за мотивами творів письменника.

  Про Всеволода Нестайка та його твори, можна говорити й говорити, адже ці твори добрі, світлі, з неповторними життєвими кумедностями. Вони сповнені дитячої щирості і мудрості, вони –  про важливе в усі часи – дружбу, добро, любов.  Майже усі книги, які були представлені на книжковій виставці “Всеволод Нестайко – той ,що дарує дитинство”діти взяли читати.

Відповідальна за захід Бабій О.С,

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top