«Кроки до життєвого успіху»

Кожна людина, так чи інакше, протягом свого життя весь час ставить перед собою якусь мету. Першим кроком до успіху є правильно вибрана професія та навчальний заклад. Вибір професії – чи не найголовніший чинник того, як складеться подальше життя людини, та як вона в ньому буде себе почувати. Тому особливе значення має кваліфікована допомога учнівській молоді у виборі професії, і бібліотека не може стояти осторонь.

     Щоб ознайомити старшокласників із широким світом професій 14.05.2019 року в бібліотеці-філії №6 (вул. Вовчинецька, 188) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради був проведений інформ-дайджест «Кроки до життєвого успіху».

Бібліотекар наголосила, що вибір професії – відповідальний крок у житті кожної людини. Розповіла, що з огляду на динамічні зміни у всіх сферах життєдіяльності людини, та надшвидкісні темпи розвитку високих технологій, спеціальності, які існують зараз, відходять на другий план, а популярності набувають нові професії. Представила топ-10 професій майбутнього. Але пропозиції на певну спеціальність залежить від регіону. Тому присутні були ознайомлені з картотекою «Навчальні заклади нашого міста».

     Протягом дня проводилось анкетування «Ваша майбутня професія». Підбивши підсумки анкетування, виявилось, що усі респонденти уже визначились з майбутньою професією, яка допоможе їм реалізувати свої здібності, розкритися в творчості, стати цінною людиною для суспільства.

До масового заходу організовано виставку літератури «Професія: моделюємо успіх», на якій була розміщена цікава література про світ професій, та представлені буклети з центру зайнятості з своїми послугами для молоді.

Відповідальна Романюк К.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top