“Кулінарні фіглі Дарії Цвєк” в бібліотеці-філії №2

13.10.14р. в рамках засідання літературно-мистецького клубу “Муза” в читальному залі бібліотеки-філії №2 (вул. Карпатська, 14) до 105-ї річниці від дня народження відомої галицької кулінарки відбулася година корисних порад “Кулінарні фіглі Дарії Цвєк”.

З інформацією про кулінарний талант нашої землячки, про її вміння створювати красу довколо себе стравами, квітами, оздобою та сервіруванням розповіла бібліотекар Захарів О.Я. Ознайомивши присутніх з кулінарними книгами Дарії Цвєк, особливу увагу акцентувала на новому виданні “Солодкого печива”, надрукованому у видавництві “Старий Львів” в 2013р. Присутні з увагою слухали цікаву історію видання цієї книги, до якої причетна донька Дарії Цвєк – п. Зоряна Жовнірук.

Змістовний огляд літератури з кулінарії провела бібліотекар Шеметуха Н.В., яка продемонструвала книги: “Українська кухня”, “Страви з картоплі”, “Мікрохвильова кулінарія”, “Енциклопедія домашньої кулінарії” тощо. На завершення за філіжанкою кави члени клубу обмінялися цікавими рецептами домашньої випічки, якою пригощали всіх присутніх.

Відповіальна за проведення бібліотекар Захарів О.Я.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top