«Люди золотого віку»

До початку осені залишилось так мало… А хочеться ще так багато встигнути, побільше побути в природі, походити під променями теплого серпневого сонця і просто знайти час в кожному дні посмакувати життям. Учасники клубу «Люди золотого віку» вміють насолоджуватися життям, а міський парк – чудове місце для відпочинку на природі. 

10 серпня 2021 р. відбулася чергова зустріч нашої спільноти. На лавочках, біля літньої естради, в тіні дерев ми прекрасно прилаштувалися, щоб поспілкуватися і відпочити.  Пісня, що йде від серця, завжди окрилює і створює неповторний настрій.

Співали українські народні пісні, знайомі з дитинства, які супроводжують нас по житті… І сум і радість – усе в цих піснях. Вони наші друзі, розрадники, лікарі, що рятують душу. Складено список пісень, слова яких знає більшість, і домашнє завдання – потренуватись їх виконувати, щоб відточувати майстерність. А ще було багато цікавих спогадів, радісних вітань друзів, які давненько не бачились і обов’язково – фото на пам’ять про цю зустріч.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top