Літературна година “Сучасні романи Ірен Роздобудько”

Якби люди могли бачити — як у кіно! — порухи душі, вони могли б краще зрозуміти події, які відбуваються в їхньому власному житті», переконана Ірен Роздобудько, cучасна українська письменниця, відома як автор захоплюючих і чуттєвих жіночих романів.

ЇЇ називають однією з найуспішніших українських письменниць, вона – неодноразова переможниця літературного конкурсу “Коронація слова”, а також володарка титулу “Золотий письменник України”.

3 листопада в бібліотеці-філії №14 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради з нагоди ювілею Ірен Віталіївни Роздобудько проведена літературна година “Сучасні романи Ірен Роздобудько”.

У творчому доробку Ірен кілька десятків різних книжок, серед яких легкі детективи, любовні, психологічні, сатиричні, біографічні та навіть дитячі книжки. А також більше десятка сценаріїв до фільмів, серіалів, літературних композицій та журнальних статей.

Сама письменниця може похвалитися досить бурхливої ​​біографією: працювала журналістом, диктором на радіо, телеграфісткою і навіть деякий час виступала в цирку. Всі книги Ірен Роздобудько – це жіночі романи в хорошому сенсі цього слова. Крім письменницької діяльності, вона ілюструє книги інших авторів, грає на гітарі і захоплюється вишивкою бісером, ілюструє твори інших письменників. Тому творчість письменниці  в форматі прози, поезії та бардівської пісні захоплює, хвилює, спонукає до обговорення, але нікого не оставляє байдужим. “Я хочу, щоб люди змінювалися всередині!”, – таке бажання та завдання на творчому шляху І.Роздобудько.

Відповідальна: С.П. Араджіоні.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top