Літературна дегустація “Творіння франківських казкарів” (за творами Віталії Савченко)

У цьому невеличкому місті  оселилась я недавно, тому майже нікого ще тут не знаю. Відомо мені тільки те, що в затишному будиночку, наприкінці вулиці, мешкає сім’я чарівників, а про них розповіла мені моя кішечка Найда. Ви, мабуть, подивуєтеся звідки я знаю кошачу мову? Справа в тому, що усі казкарі розуміють мову звірів, птахів, рослин, дерев, комах та плазунів. Уміють чути, про що говорять гори, ріки, дощ, вітри, тумани, сонце та зорі. Здогадалися? Так, я — Казкарка. А тому зручно вмощуйтеся, та слухайте, про що вам розкажу…

                                                                                  Віталія Савченко

Письменницю та казкарку Віталію Савченко добре знають у Франківську, інших містах Прикарпаття і всієї України. Особливо її знають і люблять діти. Адже вона не лише пише казки, а й майстерно читає їх вголос і взагал обожнює проводити час із дітлахами.

Тому 18 травня учні ліцею №19 мали щасливу можливість відвідати літературну дегустацію “Творіння франківських казкарів”, організовану бібліотекарями бібліотеки-філії №3 Івано-Франківської МЦБС департаменту культури Івано-Франківської міської ради. На  цьому чудовому заході юні відвідувачі не лише поринули в світ казок Віталії Савченко, а й познайомились із їх творчинею і послухали чудові казки в авторському виконанні. Цікаві та повчальні історії, щедро приправлені фантастичними подіями та неймовірними героями, створювали чарівну атмосферу зустрічі. Бо в усі часи дітям потрібні казки: веселі, добрі, героїчні і обов’язково зі щасливим кінцем.

А ще на Першому бібліотечному радіо Івано-Франківської МЦБС вийшла свіжа розмова з авторкою Віталією Савченко, тож запрошуємо прослухати її запис за посиланням:

Всіх дітей і дорослих, особливо тих, що не можуть заснути з різних причин, запрошуємо прослухати казочку “Чорничка” Віталії Савченко. Читає авторка. Ось посилання на казку на сторінці бібліорадіо:

Також не забуваємо приходити до бібліотеки №3, адже наші цікаві і чарівні книжки просто мріють бути прочитаними.

Відповідальні за проведення: всі працівники.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top