Літературна мандрівка по творчості Романа Федоріва “Колиска з яворового дерева”

15.03.2023 року в бібліотеці-філії №23 (с.Братківці, вул. Шевченка, 66)  Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбувся відкритий захід – літературна мандрівка по творчості Романа Федоріва “Колиска з яворового дерева”, на котрий було запрошено завідувачок усіх бібліотек філій Івано-Франківської МЦБС.

Розпочався захід хвилиною молитви на алеї Героїв біля будинку культури. Далі бібліотекарі підготували бесіду-знайомство “Єрусалим душі Р.Федоріва”. Глибше та детальніше про творчу спадщину Романа Федоріва розповів у своєму виступі журналіст – Володимир Федорів.

Учасники заходу змогли отримати естетичну насолоду від літературної вітальні “Жито на камені”, а також переглянути спеціально оформлену книжкову виставку-портрет “Я у дитинстві хотів кимось бути…” та виставку-експозицію “Отчий світильник”.

Завершився відкритий захід хвилиною подяки усім захисникам України під величне звучання духовного гімну України.

Учасники заходу були захоплені інформацією про життя та творчість видатного українського письменника. Відкритий захід був дуже глибоким та інформативним, атмосфера була теплою і душевною. Бібліотека і місцевий будинок культури продемонстрували свою взаємодію та співпрацю в організації такого неймовірного та гарного заходу.

Слава Україні! Героям Слава!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top