Літературна подорож “Знавець дитячої душі, творець дитячої держави”

Наталя Забіла – улюблена письменниця всіх малюків України. ЇЇ цікаві вірші, казки, оповідання знають всі. Майже всі книги письменниці написані для юних читачів, але і старше покоління із задоволенням перечитує їх також. Довгий час Н. Забіла очолювала Харківську письменницьку організацію, редагувала популярний журнал “Барвінок”. За своє життя вона подарувала дітям майже 200 книжок. Упродовж усього творчого життя вона сповідувала один принцип: для дітей треба писати добре, як і для дорослих, і ще краще. Саме тому її книжки  й до нині читають, знають і люблять.

З нагоди відзначення 120-ї річниці з дня народження Наталі Забіли в бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради було проведено літературну подорож “Знавець дитячої душі, творець дитячої держави”. До бібліотеки завітали учні 1-А класу ліцею №4. Діти із цікавістю слухали розповідь бібліотекаря про творчий світ Наталі Забіли. Казковим потягом  подорожували вони по  творчості письменниці. Кожна зупинка казкового потягу була присвячена окремому жанру її творчості.

Першою зупинкою була зупинка “Віршована”
Друга зупинка була “Загадкова”
Третя зупинка – “Казкова”
Четвертою була зупинка “оповідань”

На закінчення до уваги присутніх було презентовано розгорнуту книжкову поличку “Наталя Забіла – поет, прозаїк, драматург.

Відповідальна за проведення – Марковська О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top